Tuesday, 6 December 2011

my bestie at BBD

wahhhaa , rindu nya member-member lama kat BBD . setelah setaon blah dae situ .sudden tape2 lama appear kat brain site aku . ohh tidak , Siti Sarah Anum Bt hashim. . . nurul nabilah Bt apa tak tau . lupa dah . nak mati dah lha tu . sirez tingat time form 1 sampai form 2 dulu . rindu cheq oi . tingat time gadoh . buash-buash dulu . yang tak boleh blah wad video shuffle n buli dalam toilet . sirezly miss u damn much .entry ni khas untok u'oll yang comei , cantek , cun n lawa always . 


sarah voir

so sorry lha , xleh show pic nabilah , ntah lha . dy ni macam lost contact . pic kat fb pon tak da . so , berangan je lha nak wad entry ni havoc nan pic dy tapi papa pon entry salah satu agen untok bagi tau depa yang aku tak penah lupa depa . well , love u girl , papaiii ^

love our story , i'll keep our moment forever !





4 comments:

  1. just keep ur memory fresh !

    follow segmen sini...

    http://walkstatic.blogspot.com/2011/12/ultimate-year-end-giveaway-by-nisa-kay.html

    ReplyDelete